SonBirDefa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam. İnanın ki bende tam olarak bu hastalıkta mıyım bilmiyorum kendi kendime sıkıntılarıma çözüm bulmaya çalışıyorum çünkü kimse bir teşhis çözüm bulamadı bana. Anlatıyorum ama anlatmakta bile zorluk çekiyorum. En son bugünkü araştırmalarımla bire bir uyuşan bir hastalık olduğunu gördüm. Ve artık bu durum beni çok sıkmış biz vaziyetteyim. Ben eski ben değilim. Çok üzüldüğüm nokta da benim tüm rahatsızlıklarımın tıpta kesin tedavileri bulunmuyor. Sizde ki oluşumun başlaması travma mı? Benim ailemden birini kaybetmem + çok psikolojik sıkıntı çektiğim askerlikten sonra başladı.
askerden geldikten 1 yıl sonr başladı 2. yılı romatoloji uzmanı koydu teşhisi ben artık kafama takmıyorum sabah mesela çok zor uyanırsın heryerin tutulmuş kas katı uyanırsın rahatlatıcı olarak sabahları ılık suyla duş alırsın bir saat sonra falan gevşer vucudun nemli yerlerde ağrın daha da artar stres yapınca daha da artar böyle bir kısır döngü inşallah tedavisi bulunur yada inşallah sizinki bu hastalık değildir ne diyeyim. geçmiş olsun bi romotologa gidin size teşhisi koyar