asabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınızda hayırlısı olsun ama en iyisini yapmışsınız, özellikle çocuklar için çok iyi olmuş.
Bende Kocaeli Gölcük tarafında oturuyorum. coronadan önce çok düşündüm köye geri dönmeyi, buradaki evi vs satıp köye arkadaşlarıma,akrabalarıma ve çocukluğumun geçtiği yere dönüp rahat bir nefes almaya kavuşmayı çok istedim.
İşte bekar olsak hemen düşün ve uygulamaya geç, ama evli ve çocuklar olunca insan 10 defa tekrar tekrar herşeyi düşünüyor. Onların geleceğini yaşamlarını köyde, küçük bir ilçede yaşayacakları sorunları, kısacası +/- düşününce dönme fikrinden vazgeçmiştim.
Sonrasında bir fırsat ile bahçeli bir ev alarak en azından rahat bir nefes alır olduk. Lakin şehir hayatı sabah işe git akşam eve gel arkadaş yok oturup iki lafın belini kıracağın işlerden uzaklaşacağın kimse olmayınca halen düşünüyorum temelli köye dönmeyi.

Sizin de dediğiniz gibi benimde sürekli düşündüğüm zaman hızlıca akıp geçip gidiyor. Daha dün çocuktuk sokaklarda oyun oynardık şimdi ise büyüdük ve aile olduk. Çocukken deselerdi 30 yaşına geldiğinde Kocaeli'de yaşayacak evli ve 2 çocuk babası olacaksın güler geçerdim kesin 30 sene kim öle kim kala derdim ama 30 sene oldu, çok da çabuk geçti. Peki şimdi ne yapıyoruz en değerli olan zamanımızı hayatımızı para karşılığı birilerine satıyoruz.Aylık 1000 TL,2000 TL maaş aldın karşılığında ne verdin peki koskaca 30 gün değdimi hayır.

İşte bu yüzden bende herşeyden soyutlanmak kafa dinlemek istiyorum. Şuna inanıyorum para herşey değil, bir şekilde kazanılıyor. Ama geçen zaman,hayat artık geri gelmiyor.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Hocam sen doğru yolu bulmuşsun çoktan Eyleme geçirecek tek şey: Kazanç sağlanacak iş