skeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önce ben onu bir cimer e şikayet edeyim de canı yanmak neymiş görsün. öyle paralel ekran kullanmak neymiş onu açıklasın bir zahmet Masak a
Tabiki şikayet edebilirsiniz ama yaptıkları işlemlerin bir benzerleri bilinen en büyük borsalarda da karşımıza geldi , cüzdanlar bakimda oldugu zaman bu durum olabilecek bir şey aynisini binance de yaşadım, güncelleme isi bittiğinde piyasa fiyatına çekilir zaten şuan o yuzden bir al sat mantigi yok , aradaki rakamsal fark bakıma 1 aldıkları zaman 1 haftayı geçtiğinden dolayi çek parani çık hocam thodexle ciftlik bankla karşılaştırmak anlamsiz , kendilerinin zaten çok güçlü bir inşaat şirketi var yaptıkları bir proje istanbulda lüx bir caddeyi satin alir hic durmadan binlerce çalışan beton arabaları var onlarca demiyorum bak binlerce bu sektöre girmeden önce de vardı buraya girince alınan birşey değil, kendileri yeni değil yillarin sirketi ufak bir araştırmayla da arkalarında Alaaddin Çakıcı olduğu yazıyor bunu doğruluğu konusunda net somut bir sey yok belki dostlar öyle yazıldı belki düşmanlar öyle yazıldı, insanlar okuyup yazmasını biliyor o yüzden yok orada bu fiyat burada bu fiyat thodex böyle yapmıştı aman bitciye dikkat gibi söylemler doğru değil yatırım tavsiyesi vermek suç , sitenin birsuru çalışanı var durumu sorsanız zaten anlatıyor bizim paramız onlar için çerez parası bile değil anlatmak istediğim bu genede siz bilirsiniz