OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle egea ama benim vaktim bol opelle uğraşırım sanayi felan gider gelirim dersen Opel. Yani öyle bir araba yapıyor ki Opel binlerce sensör ve o zıkkım sensörler hep bozulur ve hep orjinal almak lazim
Senelerdir Opel kullanırım üstelik evde biri 2014 diğeri 2015 iki tane Opel Astra Sedan var normal bakımları harici daha tek bir kere servis yüzü görmedi.

celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes kullandığı arabayı övmüş. Bence 2019 model araç ile 2012 araç kıyaslanamaz bile. Kullanmayanlar ve Şirket arabası olarak (Daha lükslerine bindikleri için attan inip eşeğe binmiş olarak görüyorlar kötülüyorlar) kullananlar hep ön yargılı yaklaşıyorlar.

2014 yılında linea almıştım 0 km herkes kötülüyordu 2,5 yıl bindim en küçük sıkıntı yaşatmadı. 1,4 motoru tercih etmiştim biraz hantal kalıyordu 77 hp. Ama gitmediğim gezmediğim yer kalmamıştı.

2016'da 0 km corolla aldım yine almadan önce herkes alınır mı binilir mi deyip durdu. Aldım bindim gayet memnundum. Şimdi de 2021 corolla aldım.

Bu evrelerden geçen birisi olarak şunu öğrendim paranın alabileceği en yeni model arabayı alın. Yeter ki parça sıkıntısı çıkarmasın yeter.

Ben olsam gider 2019 yerine o paraya 0'a yakın veya üstüne biraz daha para katıp 0 bir egea bulurum alır paşa paşa binerim. 2. elde araç ne kadar yeni de olsa yarın karşınıza ne çıkar bilemiyorsunuz.
Hepsinin dolusuna binmiş biri olarak yine tercihim Opel olurdu.

AirPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şaşırdım bu yoruma 3 yıldır opel kullanıyorum bir kere olsun tamir e gitmedim.

bütün bakımlarını zamanında yaptırırım hatta erken bile yaptırıyorum 1000 km kadar.
Aynen hocam senelerdir Opel kullanırım şirketten dolayı da çok fazla araç kullandım. Egea dolu pakette bunlardan birisiydi. He sorunlu Opel'e hiç mi denk gelmedin derseniz bundan 15 sene kadar önce bi Vectra'mız vardı ondan çok çektim ama ondan sonra kullandığım hiçbir Opel beni üzmedi aksine verdiğim paranın hakkını en iyi aldığım araçlardan birisi oldu.

Bu arada yanlış anlaşılmasın Egea'yı kötülemiyorum kendi fiyat aralığında güzel bir araba olabilir (kaporta güven vermemesi hariç) ama sırf yeni diye de Opel'den daha iyi olduğunu iddia etmek de saçma.