ilkacnas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar, bu konu ile ilgili onlarca telegram-wp grubuna girdim hiçbiri forumda mesaj yazan tecrübeli arkadaşlar kadar doyurucu yazılar yazmıyor, herkese teşekkür ediyorum. Ben de bu sıralar Amazon US piyasasında online arbitraj yapmaya niyetliyim. Türkiye'den şahıs şirketi ya da ltd şirketi olmadan, tc kimlik no ile vergi numarası alınsa dahi yeni açılan hesapları amazon hemen suspend ediyor anladığım kadarıyla. Amerikan piyasasına girmek için Amerika'da şirket kurdum bir kaç gün önce fakat corona dolayısıyla IAN numarası almada minimum bi 45 günlük bekleme süreci olacakmış, bilmeden atlamış olduk. US piyasasına daha hızlı girmem için önerisi olan arkadaş var mıdır? Almanya'da vergi veren alman vatandaşı akrabam var onun üzerinden bu işi yapabilir miyim 45 gün boyunca, yoksa türkiye'de şahıs şirketi kurup girmek daha mı mantıklı? Herkese bol kazançlar, keyifli günler dilerim.
Farklı bir kişi üzerine kuzey Amerika hesabı açabilirsiniz - şirketiniz olmadan da farklı yöntemler ile açılabilir.