Hocam iradeniz sağlammış helal olsun tebrik ederim

)
Oruçluyken aklıma sigara hiç gelmiyor, Keşke sigarayı bırakmış olsam. benim kızdığım nokta sigara içmek değil...
sigara istediğim zaman içmemek yani irade yok.. beni en çok üzen de iradenin olmaması.
Yeni görüyorum mesajları. İkinizi de tebrik ederim. Büyük bir iş başarmışsınız benim gibi

Bırakmak çok zor ama imkansız değil.
Kesinlikle bir fırt bile içmedim
---------------------------------
Bugün sigarayı bırakalı 403. gün. 403 gün geçmiş dile kolay. İlk 1-2 hafta dışında hiç aramadım. Aklıma getirmiyorum, gelse bile nedense canım çekmiyor. Annem ve babam içerken yanaşıp, kokusunu çekiyorum esprisine

Kilo almadım. Daha doğrusu almamak için hayatımdan karbonhidratı çıkardım. Kalori programı yükledim, yediklerimin kalorisini takip ediyorum. Günlük 1500-2000 kaloriyi geçmiyorum. Bu şekilde 1.5 ayda yaklaşık 10 kilo verdim. Her gün düzenli yürüyüş yapıyorum. Evde dambıl, mekik ve şınav çekiyorum. Çok sağlıklı hissediyorum kendimi. Hepinize tavsiye ederim.
Not: Alkol alırken de aklıma gelmiyor, canım istemiyor arkadaşlar. Bundan dolayı bırakamayan çok kişi var biliyorum. Kavrulmuş badem o açığı kapatıyor