Aranan kan bulundu

Hocam bir günlükte olsa beni bu kafaya ulaştır.
Şimdi o zaman markete gidenlerin tek kişi değilde bir ekmek için 4-5 kişi gittiğini mi hayal edeceğiz? Ben evdeyken onlar keyif yapıyor gibi düşünücem o zaman, aslında market keyifli bir şey değil benim için ama onlar için keyifliymiş gibi düşünücem ve nefret duyucam, aslında aldıkları şeylerin gereksiz şeyler olduğunu, sırf beni kandırmak için aldıklarını düşüncem.. sanki biraz oluyor gibi
Sanırım söyleneni yanlış anladınız hocam

Ben kurye olarak çalışıyorum yasak var mı yok mu belli değil inanın

Hatta bir kaç arkadaşım markete diye bahanesiyle a noktasından çıkıp c noktasına gidene kadar bir polis durdurursa markete gidiyoruz diye plan yapıp gezip dolanıyorlar.Adı kapanma fakat market vs gibi yerler açık olunca insanlarda marketi bahane edip dışarı çıkıyorlar.İhtiyaçlarını karşılamak için çıkanlara sözümüz yok elbette fakat bunu suistimal eden bir çok insan var.Burda bence yapılması gereken 5-10 gün öncesinden haber verildikten sonra insanlar 15-20 günlük temel ihtiyaçlarının alışverişini yapıp evinden çıkmayabilir.Bu kadar zor olmaması lazım.Her gün markete gitmeyi gerektirecek bir durum yok ortada.Ne yapıyorlar her gün markete gidip ne alıyorlar böyle? 15 günlük ihtiyaç alışverişinizi yapın devlette tamamen kapatsın evde sıkalım dişimizi 15 gün.Her gün zeytin yemeyiverelim veya her gün ekmek yemeyiverelim ne olacak sağlımızzdan önemli mi? Böyle olunca dahamı iyi oluyor kısa vadede vaka sayısı düşüyor başka birşey olduğu yok