Limonat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al işte. Teknoloji diyorum iha - siha diyor. Teknolojiyi iha-sihadan ibaret zannediyor. Teknoloji düşmanı beyefendi, sunucu alıp coin kazmaya çalışıyor. İronik.
Kadının kendisine saygı duyması gerektiği görüşünde. Aslında saygı cinsiyetsizdir. Senin cinsel organın farklı diye sana saygı duymak zorunda değil.
Osmanlı veya Türkiye cumhuriyeti konuşulmuyor. Sen ben Osmanlıcıyım demek için yorum yapıyorsun.
Başlık ile ilgili yukarıda gerekli açıklamayı yaptım ama okuma gereksiniminde dahi bulunmamışsın.
O kadar egoistsin ki konuda yazan tüm olumsuzlukların sana yazıldığını düşünmüşsün.

Sen toplumca kabul gören cahilin tam olarak tanımısın. Seninle kesinlikle münakaşaya girmeyeceğim.
Teknoloji ile ilgili 100 şey saysam yine şu yok bu yok diyeceksiniz, başka ülkelerle kıyaslama yapmışsınız her ülkenin örf adeti başka, kadının bir yerlerini göstermesine saygı gösterilmesi bizim örf adetimize uygun mu?
Osmanlı kötü diyen oldu mu demişsiniz, o "cahil" diye nitelediğiniz herkes Osmanlıydı.
Kesme işaretini unutmuş normal değil mi vs. vs. demişsiniz. Önce kendinizi düzeltmeden başkasını eleştirmeyi bırakın da önce siz...
Eğer bu düşüncelerimden dolayı cahilsem kendimle ve cahilliğimle gurur duyuyorum.
Bundan sonra ne desem faydasız olacağı için ben de artık cevap vermeye tenezzül etmiyorum.