bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haluk levente ulasin hocam yardimci olacaktir
SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardimciniz olsun, resmi prosedürü biran önce tamamlarsaniz Coşkun bey de anasayfa da yardım için bir duyuru konusu açarsa devlet biradim atana kadar r10 dan sizi bir süre rahatlatacak yardım toplanabilir.
Schweriner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun, bir sağlık çalışanı olarak bu tip hastalıklarla karşılaştıkça çok üzülüyorum. Elimden maddi manevi ne gelirse sıkıntılarınızı paylaşmaya hazırım, fonlama kampanyası açılırsa lütfen etiketleyin..
Muhammed06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah tez zamanda şifasını versin kardeşim
karahan29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin
ozermurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Annemize Allah tez zamanda şifa versin. İlacı Sigorta karşılamıyorsa valilikten yardım toplama kampanyası açabilirsiniz. Bu da olumlu sonuçlanmazsa ilacı sigortanın karşılaması için bulunduğunuz yerin barosuna gidip ücretsiz bir avukat bulup sgk'ya dava açabilirsiniz ancak 3-5 ay sürebilir.
MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi adima ve cocugumun hayrina 1000 tl yardim yapabilirim. @Coşkun Çetin; aracılık yaparsa güvenim tam. Allah kimseyi çaresiz etmesin sizi çok iyi anlıyorum
ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun.
öncelikle teşhis nedir ve ilaç nedir
bunları yazarsanız ona göre tavsiyelerim olabilir, doktor değilim ama benzer bir hastalıktan 15 sene çektikten sonra kendi kendini iyileştirmiş bir insanım. 7 yıldır çok iyiyim çok şükür.
ssilistre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin hocam , bir yardım kampanyası olursa katılmak isterim bende zamanında valide kanser ameliyatı için böyle bir şeye girişmiştim. Çok şükür destekleyen çok olmuştu. Yardımcı olmak isterim.
Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun çok kardeşim. Analar kutsaldır yardım toplanirsa haber edin lütfen. Fazla online olamıyorum alıntı beğeni yapın bana da.
TheCaspeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun Haluk Levente veya AHBABA ulaşmayı denesek hep birlikte en azından sesimizi duyurursak Ahbab yardım edebilir
SonBirDefa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH Acil şifalar versin. Annenizin ellerinden öperim. Yardım kampanyası olursa bende elimden geleni yapmaya çalışırım.
fermat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun. Allah acil şifalar versin hocam.
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
Aşağıda ki belge annemin Nisan 7'de hastane de yattığı zaman verilen belge. Annem enfeksiyon hastası olduğu için korona yüzünden doktor en fazla 1 hafta yatırdı hastanede normalde o hastalığın iyileşmesi için minimum 2 ay hastanede yatması gerekiyor.
Daha önce ki yorumlarımda belirttiğim gibi sabahleyin iğne için hastaneye gideceğiz ve o zaman doktor ile görüşeceğim duruma göre gelişmeleri tekrar buradan sizlerle paylaşacağım.

Ben de astım hastasıyım ve %80 engelliyim, akciğerlerimin %80'i normal bir insanın ciğerleri gibi çalışmamaktadır yani tabiri caizse %80'i çöp. O yüzden hiç bir iş yeri risk alıp beni çalıştırmak istemiyor ve ben yaklaşık 1 senedir evde işsizim o yüzden elimden hiç bir şey gelmiyor.

Anneme buradan bahsettim yardım etmek istediğinizden bahsettim kadın nasıl mutlu oldu oturdu ağladı hepinizden Allah bin kere razı olsun inşallah doktorda aynı hassasiyeti gösterir gerekli belgeleri onaylar.