TekBayimCom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı Yalnış düşünceleri düzelteyim hocam
Evet R10 dan aracı bir arkadaş arıyorum
ama gamesatiş taki satıcıdan hiçbir şüpem falan yok Yalnızca garanti amaçlı olsun diye neticede hiç bir satış yapmadım ordan ondan dolayı Kimsenin başını falan yakmak istemem Öylede bir insan değiliz çok şükür ben şöyle söylüyeyim r10 daki arkadaştan garanti dediğim hesabı dolandırdımı şikayetçi olucak parayı iade etmemizi sağlıycak bu kadar ha şikayetçi olmak istemezse o zaman parayı kendisi telafi etmeli umarım kendimi doğru birşekilde anlata bilmişimdir Bu arada Azerbaycan vatandaşıyım bazı sözleri doğru anpamda ve ya yazılış formasında yazamaya bilirim Hiçkimse kusuruma bakmaz umarım
Azerbaycan vatandaşı olduğunuzun farkındayım hocam ondan ötürü anlam çıkarabildikce cevapladım.

Aracı olan arkadaş size bu garantiyi veremez işte hocam. Kimse güvenilmeyecek ortamda olan bir insana size garanti sunup kendi cebinden para çıkartmayı göze almaz. Siz istiyorsunuz ki; benim param boşa gitmesin haklısınız da, ancak yardımcı olmak amacı ile aracı olacak kişi, hesap geri alındığında şikayetçi de olsa geri dönüş sağlanamaz ise kendi cebi yanacak. O yüzden mantıklı gelmedi.

Bana sorarsanız böyle bir alışveriş e hiç girişmem. Bende oynuyorum PUBG Mobile, kendi açtığım hesapta kafam rahat devam ediyorum. M4 Buz diyarı varmış vs hikaye benim gözümde.

Hayırlı geceler 🖐🏻