Offroad yedek parçaları ve modifiye ürünleri satışını yapan işletmenin ideasoft altyapısındaki e-ticaret sitesini her yönüyle yönetecek tam zamanlı bir arkadaş arıyoruz.
- E-ticaret yönetimi
- Eksik ürünlerin oluşturulması, var olanların düzeltmelerinin yapılması
- Ürün görsellerinin çekim ve uygun şekilde hazırlanarak ürünlere eklenmesi
- Sosyal medya görsellerinin hazırlanıp dağıtılması
Ana başlıklar bunlardır. İşletme takriben 1 senelik olup, sektörde varlığını yeni gösterecek, bunun için dijital eksiklerinin tamamlanması. gerekecektir. Muhtemelen ilerleyen zamanda sosyal medya, grafik, e-ticaret için ayrı çalışanları olacak olan işletme şu anda bu yapıya hazırlayacak, gerektiğinde ekibini kuracak bir çalışan arıyoruz. İşletme 1 seneden fazla süredir fiziksel adresinde çalışır vaziyettedir, ancak dijital alanda natamam durumdadır.
Arkadaşlar, ben işin danışmanlık tarafındayım. Bu ilan üzerinden sizi işletme sahibiyle görüştüreceğim. Çalışma şartlarını kendisiyle konuşacaksınız, bu noktada benim herhangi bir "kesin" bilgim yok. Maaş olabilir, maaş + pirim olabilir, bilmiyorum. Ancak aranan vasıflara göre
başvuracak kişinin, belirli bir oranda grafik bilgisine sahip, sosyal medyaya tamamen yabancı olmayan, e-ticaret görmüş, icab ettiğinde araştırma ile kendi başının çaresine bakabilecek biri olması lazım. Kısacası,
yetiştirilmek üzere değil, bir miktar yetişmiş personel aranıyor. İşletmeyi dijital alanda belirli bir olgunluğa getirdikten sonra kendi ekibini kurması söz konusu olabilir.
İrtibat için konu altından özel mesaj isteyenlere iletişim bilgisi göndereceğim. Konuya yazmayanlara bilgi vermiyorum ki konu canlı kalsın. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajlarınıza 24 saat içinde dönüş yaparım.