SATILDI. @remzikapan; hayırlı olsun

Site adresi: ETSY Mağazası
Site için istenen fiyat: 2500 TL
Sitenin aylık getirisi: 7 ayda 2000 dolar ciro
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: kişiye özel dijital ürün
Günlük hit sayısı: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Merhaba iyi forumlar;
2020 Ekimden bu yana, sıfırdan kurduğum ve 35 satış yaptığım totalde 2000 dolar ciro yaptığım iş modelimi satıyorum. Ortalama olarak reklamı algısı vergisi düşünce yarı yarıya karım mevcuttur. 8 mağaza yorumum ve totalde 5 yıldız üzerinden 4,5 yıldız puanım vardır.
Herhangi bir kargolama yoktur ürün dijitaldir. Ürün kişiye özeldir ve 2-3 günde hazırlanmaktadır. Bu kısımda size düşen bir iş bulunmuyor. İşi yapan bir iki kişiye siparişi veriyorum ve müşteriye rar olarak teslim ediyorum. Yani aracılık yapmış oluyorum aslında. Burada ürünün fiyatı 50 dolarsa, işi yaptırdığım kişiye 20 dolar civarı ödeme yapıyorum. İşi yaptırdığım kişiyle aynı şekilde çalışmaya devam edebilirsiniz.
Ürün fiyatı değişkendir. Kişiye özel olduğu için siparişe göre fiyat çekebilirsiniz.
Piyasası olan ve genelde hediye amacıyla sipariş verilen bir üründür.
Reklam verme konusunda iyi olan veya eşikli hesaplarla reklam açacak kişiler için mükemmel bir iştir. Durduğunuz yerde sipariş alamayacağınızı belirteyim. Reklam çalışması yapmanız gerekmektedir. Ne kadar reklama ne kadar kazanç diye sormayın hiç hesaplamadım çünkü eşikli hesaplarla ve biraz da ETSY içinde reklam çıktım. Instagram facebook reklamı hiç çıkmadım. Bunun yanında eşikli hesaplarda mağazanın reklamını nasıl çıkmanız gerektiğini ve birkaç ufak tüyo verebilirim.
Pinterest hesabı ve instagram hesabı da yanında verilecektir. Reklam ve bunun yanında sosyal medyadan uğraşılırsa çok güzel bir gelir kapısıdır.

Benim neden sattığıma gelince, işten sıkıldım ve asıl problem artık eşikli hesap reklamı eskisi gibi çıkamıyorum. Normal reklam çıkarken de optimizasyon yapmayı verimli reklam öıkmayı bilmiyorum.
İşin detayını niyeti ciddi olan kişilerle paylaşacağım. Burada satışta değer arzeden mağazamın bunca zamandır açık olması ve yaptığım 35 satış. Aynı zamanda da olumlu yorumlardır. İş modeli, geliştirilebilir olması ve tüyolar da cabasıdır.
Konuda hemen her şey açıkça belirttim sorularınızı sorabilirsiniz.