ilosoftMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır data kaybım mevcut değil yedekleme yaptım.

sorunlar şunlar ;

1 haftalık hizmet için 2 kez problem yaşadım firma 2 keresindede sistemi sıfırlayıp tekrar kurmayı talep etti.
sohbet esnasında hizmeti silerek iade işleminiz gerçekleşmiştir dedi.

ben şirket işlerim için vds ye ihtiyac duyup satın aldım.1-2 gün kullandım kullanmadım 2 kez kesinti ve 2 kez problem yaşadım.
Merhaba,

Canlı destek üzerinden uzlaşılmaya çalışmakta olduğumuzun altını çizerek belirtmek isteriz sanal sunucu alanında bilginiz olduğunu belirtmiştiniz disk olarak kurulumda thin provision yerine ekibimiz tarafından hatalı olarak Thick Provision Lazy Zeroed seçilmiş buda 50 gb disk olmasına rağmen 60 gb kullanım yapmaktadır bizim sizlere teklif olarak sunacağımız hizmet şu şekilde olacaktı gelin biz size yeni bir vds açalım mümkün bir zamanınızda yedeğini aldıktan sonra oraya aktarılmasını rica edecektik uzlaşmak için lakin canlı destekte ki uzlaşmayı red alınca iade etmek zorunda kaldık şuan da bizden alan müşterilerimizden bir problemi varsa yazabilir sadece sizin vds konusunda problem yaşadık ve iadeyi gerçekleştirdik @rootman; müşterinin iadesi gerçekleştirildi ve herhangi bir bağlantı kalmamakta olup yedeklerini almıştır artık bu konu hakkında bizlerin yazılacak herhangi bir cevabı kalmamıştır teşekkür eder kararınızı bekliyor olacağız

Saygılarımızla