Geçmiş olsun
Acilen yardım konusu açılıp hepimiz üç beş kuruş atabiliriz. Belki az olur ama birlik olduk mu belki bişeyler yapabiliriz?
Rabbim acil şifalar versin
yardım fonu gibi bir şey oluşturulsa lütfen bana da bildirin
hocam Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun inşallah bir çare bulunur.
Kardeşim bende Samsun ilinde yaşıyorum. Maddi olarak gücüm olmayabilir ancak manevi olarak yapabileceğim her konuda destek için mutlaka bana ulaşabilirsin. Rabbim acil şifalar versin.
Yardım hesabı oluşturulursa ,mutlaka haberimiz olsun.
bu kardeşimize destek olalım hep birlikte annesinin tedavini karşılıyalım. (yardım olursa haberim olsun)
Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Sağlık bakanlığı İletişim Merkezi ile iletişime geçerseniz tedavi ve masraflar konusunda yardımcı oluyorlar.
Yardım kampanyası başlatılırsa lütfen beni de bilgilendirin Allah şifa versin
allah şifalar versin hocam. allah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Yardım fonu gibi birsey başlatılır İnsallah yakın zamanda ilaçları alırsınız Anneniz İyilesir . Gecmis olsun Allah sifa versin
Allahü teala acil şifalar versin hayırlı kapılar açsın inşallah
Geçmiş olsun elimizden ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Maddi manevi haber mecraları üzerinden bizlere haber metni iletin ne gerekiyorsa yapalım tekrar geçmiş olsun dilerim
Allah yardımcınız olsun , allah sabır versin
Hocam bir yardım kampanyası düzenleyebilirseniz hepimiz yardımcı olmaya çalışalım.Gerçekten çok üzüldüm.Hepimizin başına gelebilir.
Allah acil şifalar versin inşallah.En kısa zamanda bir kampanya başlatın hep birlikte halledelim inşallah.
Çok kötü durum

Yardım kampanyası olursa elimden geldiğince katılabilirim ayrıca haber vs durumu olursa çalıştığım haber sitesinde paylaşabilriim
Anneler kutsaldır. Bir yardım olayı başlarsa beni de etiketler misiniz? Maddi gücüm çok iyi olmasa da birikimlerim ile yardımcı olmak isterim annenize. ellerinden öperim.
Gerçekten şu kötü günümde yanımda oldunuz ya Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız.
Allah şifa versin haber siteleri ve haber kanallarıyla iletişimi olan arkadaşlar sesinizi duyurma konusunda daha etkin olabilirler. Anadolu Ajansına, Habertürk'e ben iletebilirim haberleştirip bana metin atarsanız eğer. Valilikten yardım ile ilgili izin alırsanız biz yardım konusunda gerekli duyuruyu da yapabiliriz. Bu konuda Sağlık bakanlığına sesi duyurmak daha sağlıklı olabilir. @mgtdizayn; haber siteleri ile irtibat konusunda yardımı dokunabilir.
Coşkun hocam sizin de yazmanız beni ayrı mutlu etti, ben yarın gerekli belgeleri hazırlayacağım Perşembe günü randevumuz var doktordan da bu belgeleri onaylatıp bağış için bir rapor almam gerekecek bu işlemleri yaptığımda aynı gün içerisinde valiliğe giderek tekrar başvuru da bulunacağım. Gelişmeleri buradan yada özel mesaj yolu ile size bildireceğim çok teşekkür ederim.