induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırını bilmeli hocam ama söz sahibi olmadığının kanıtı değildir.
Kadın orada istediği gibi giyinebilir, isterse 10000 kez daha aynısını yapsın. Tek sorun çevredeki insanların konuşmaya hakkı vardır. Yanlış bulduklarını söyleyebilirler ve ben şahsen orda olsam söylerdim.
Bu video da görünen yalnızca eleştiri kısmı, ablaları gördüğümüzü sanmıyorum ben göremedim. Şayet son aşamaya kadar çıplak ise bulunduğum metroda gelmemesini isterdim. Kendisinin kabul etmeme hakkı var ancak prosedür gereği çoğunluğun beyanı kabul görecektir. Bahane ister çıplak olması olsun, ister farklı bir şey yine de bu geçerlidir.
Son olarak kimsenin ne giydiğine bizi rahatsız etmedikçe karışamayız, hangi ülkeye giderseniz gidin bu böyledir aksi iddia edilemez. Yine ayrıca birilerini sırf görüşleri için, sözleri için kayırmaktanda vazgeçin. Giyim özgürlüğünü savunuyorsunuz da düşünce / inanç özgürlüğüne mi takılıyorsunuz? Palavra...
Yine ayrıca birilerini sırf görüşleri için, sözleri için kayırmaktanda vazgeçin. Giyim özgürlüğünü savunuyorsunuz da düşünce / inanç özgürlüğüne mi takılıyorsunuz? Palavra...

Bu yazdığınız bölüm bana yazılmış bir alan mı?
Bana yazılmış bir alansa düşünce inanç özgürlüğü ne alaka ben kimi eleştirdim. Her cümlede dediğim gibi BENİ ALAKADAR ETMEZ. Sana ne yapıp yapmaması da beni alakdar etmiyor. Ben kendi düşüncelerim ile yorumluyorum.