ogrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
videonun bu haliyle eleştirmek ön yargıdan başka birşey değil. herkes adamı asmış ne güzel.
Alalh aşkına ne giymiş olabilir olayın olduğu yerde sürekli işlerim oluyor en fazla mini etek askılı bluz giymiştir ki fazlasını bile giyse kime ne kim neden karışır?

Umutsuz78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ar ve namus denilende birşey var bu adamın üslubu doğru değildir ama sizinde eşleriniz ve çocuklarınız transparan kıyafetlerle dolaşıyor sanırım yada transparan kiyafetler giymek isterlerse bu medeni arkadaşlarım en çok hangisi içini gosteriyorsa o kıyafetlerden alınız yada zaten alırsınız o kadar medenisiniz sanirim /umarım müslüman bir ülke de yaşıyoruz ve dinimiz Kuran'da olculeri bildirmiş sizlerin uymamasina saygı gösterilmesini beklediğiniz gibi Allah emirlerine uyanların ve kalpden bagli olan kişilerin sizleri garipsemesini cag dışı yobazlik gibi algılamayın benim tepkim yada savundugum videodaki adam yada davranış değil sizin alginizdir
Hocam hepimiz biliyoruz transparan vs bir kıyafet giyilmediğini ama ola ki giydi kendi giyiminin cezasını kesecek olan bizler miyiz ne zamandan beri bizler Allah'ın yarattığı kulları yargılayıp ceza kesmeye başladık bu çok daha büyük bir günah değil mi? Müslüman bir ülkeden ziyade halkın büyük kısmı Müslüman bir ülkede yaşıyoruz islam devleti değil hukuk devletiyiz belki o kişi Müslüman değil belki başka bir şey var. Ne biliyorsunuz?

Androsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer gerçekten çıplak ise (bikini vs ki yapan oluyor) karışırım. Ne demek sanane kardeşim metronun ortasında o giyinir mi? boxer giyip metroda gezmekten ne farkı var? özgürlükte bir yere kadar. Bu düpedüz saçmalık. Ama onun dışında giydiği şeyler beni ilgilendirmez ilgilendirmemelide
Söz konusu çıplaklık ise ve olaya helal haram boyutundan bakıyorsanız aynı hassasiyeti neden plajlarda ya da tatile gidilen otellerde göremiyoruz.

Androsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam arkadaş orda farklı bir olaydan bahsetmiş sanırım, gerçekten bankta elleşseler, çocuğun görse topluluk görse bu ne kadar harika bir durum? bir dayaktan ötürü büyümesini kötü etkileyen çocuklar var iken bankın ortasında yiyişmek veya elleşmek olması gereken midir? ses çıkarmamalı mıyız? ben olsam karışırdım. Bu namus terbiye değil ileriye gitmek ve aşırıya kaçmak çünkü
Bu ülkede çocuğunun gözü önünde öldürülen anne babalar var. Dilendirilen çocuklar var. İşkence gören çocuklar var. Küçücük yaşta sokaklara düşüp her türlü pisliğin içinde hayatta kalmaya çalışan çocuklar var. Bu durum değil de çocuğumun psikolojisini tanıdığı ya da tanımadığı bir kadının mini etek giyip askılı bluz giymesi mi etkileyecek bırakın Allah aşkına biz irade sahibi değiliz banane diyip kafayı çevirip geçemiyoruz demek yerine çocukları alet etmeyin bari.

induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cahillerle muhatap olmaya gerek yok, özgür olduklarını savunup kültürü hiçe sayan, ahlakı ezen akıl yoksunu kimselerden kimse medet ummasın. Kendilerine dahi faydaları yoktur. Sosyal alanlarda yani kamuya açık olan herhangi bir yerde bu tür terbiyesizlikler elbette normal görülmez ve görülmemeli. Evinde çıplak olsun, pav***da çıplak olsun istediği yerde sosyal ortamı zedelemedikçe istediği gibi çıplak olsun kimse karışamaz. Ancak metroya binecekse o metroya binen herkes de bu konuda söz sahibi olabilir.
Çok haklısınız giyim özgürlüğünü savunan bizler cahiliz ama aksini iddia eden sizler dahisiniz. Siz kendi kültürünüzü yaşayıp koruyabilirsiniz ancak kendiniz dışında bir yere karışma hakkınız yok. Sizi duyan da çırılçıplak anadan üryan bir şekilde deli gibi Mecidiyeköy metrobüste bir sağa bir sola koşuyor sanır. Hayır bu kadar namus bekçisinin plaja falan gittiğinde ne yaptığını merak ediyorum.