induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kime göre neye göre? Bu kanıya nasıl vardınız hocam? Hayatınızda hiç sokağa çıkmamış olmanız gerek bu kanıya varmanız için.

Yani sizin dediğinize göre ailesi dürüst, edepli, saygın, cömert her türlü iyi niteliklere sahip bir çocuğun ahlaki gelişimi ve namus bilinci, yalnızca aileden öğrenilecek ve sokaktan hiç bir zedelenme göremeyecek öyle mi? Tutarsız bir çıkarım olduğunu düşünüyorum.
Bizim orada bir söz var otu çek köküne bak derler. Ben sadece aileden öğrenilir demedim, aileden öğrenilir dedim. Yoksa dediğinize katılmakla beraber onay da veriyorum fakat yine de bizi alakadar eden bir mevzu olduğunu düşünmüyorum. Bence herkes sınırını bilmeli

Androsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben namusu öğrenmemiz gereken yerden değil, namussuzluğa karşı gerçekten göz yummayıp yummamız gerektiğinden bahsediyorum. Bugün bankta olanı gören kişinin psikolojisini söylüyorum size. Çocuğunuz şiddet görseydi yaşadığı büyüme ve durumu hayal edebilir miydiniz? aile bunu nasıl düzeltirdi? psikologlara gidecekti değil mi? ben niye bankta oturan tanımadığım insan yüzünden oğlumun geçmişini ve geleceğini tehlikeye atıp psikologlardan psikoloğa gidiyorum? bu özgürlüğe istismar değil midir? özgürlük herkesin ortak çatı altında, birisinin birisine zarar vermeden yaşaması değil midir? gerçekten onu orada yapmak zorunda mı? ben bunları soruyorum
Doğrusu size göre bankta oturana uzaktan laf etmek, hakaret etmek gurur incitmek falan mı oluyor. Çok rahatsız edecek bir durum varsa 155'i arıyoruz. Yetkili arkadaşlar yapacağını yapıyor hala size yada bana düşen bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.