cümleten iyi forumlar,

aylar öncesinde çekiliş takipçisi aldığım ama hiç memnun kalmadığım (rezalet, verimsiz bir kitleydi) hepsisosyal üzerinden "yahu instagram çekilişten gelecek adam zaten belli, demek ki çekiliş takipçisi almamak lazım. bir de diğer servisleri deneyeyim diyerek" instagram takipçisi aldım. çünkü neden almayayım? kurumsallar, onca itrader vs. kurumedya'dan almak isterdim ama şifremi her seferinde sıfırlamak zorunda kalıyorum, girene kadar göbeğim çatlıyor siteye.

velhasıl kelam, 1K başına 20 TL olan Instagram %100 GERÇEK ve AKTİF Takipçi [ Max 80K ] ⭐🔥♻ Jet Hızında | Hikaye İzlerler! paketinden 200'lük sipariş verdim, amacım her gün 200-200 organik görünümlü, düşüşü göze alarak büyüme sağlamaktı.

sipariş tamamlandı, aralarında belki 5 tane hesap ya var ya yok. geri kalan hepsi gönderisiz, 30 takipçisi var, 2000-3000 kişiyi takip ediyor. ya da profillerinde yetişkin içerikli fotoğraflar var.

şimdi tek tek gelen takipçileri kaldıracağım. 5 lira gitti, 5 lira hiç umurumda değil. helali hoş olsun. ticaret bu, sonuçta takipçiler geldi. ama pakete güvenerek toplu alım yapmaya kalkan olursa aman diyeyim.

tecrübemi paylaşmak istedim, ne yazık ki hayal kırıklığı yaşadım. tavsiye etmiyorum. içeride bu iş için yüklediğim bakiyeyi bitirip bir daha alışveriş yapmamak üzere, hepsisosyal defterini kapatıyorum.