Arkadaşlar merhaba, bende burun tıkanıklığı mevcut. İstanbul da ameliyat için hastaneye gittim covid zamanı olduğu için ameliyat yapılamıyor denildi 2 burun spreyi ve başlıkta belirttiğim ilacı verdiler ilk bir kaç gün az da olsa tıkanıklık açıldı sonra iyice tıkandı bu sürede ise ilacın yan etkisi sanırım sabah yataktan kalkamıyorum bir türlü bir yorgunluk çöküyor uyanığım ama gözlerim kapalı yan etki dışında bir faydası olmadığı için ilacı bıraktım. İzmir'e taşındık geçen 2 hafta önce doktora gittim lazer ile yaktıracaktım doktor önermedi koku kaybı yaşandığı için benim sorunumun alerjiden dolayı olduğunu belirtti bilaxten alerji hapı burun spreyi ve başlıkta belirttiğim ilacı yazdı bu sefer faydasını gördüm fakat yine sabah kalkarken zorluk çekiyorum gözlerim açılmıyor 7 8 gibi uyanıyorum gözlerimi açamıyorum bir türlü ilacı 1 gün kullanmazsam sorun olmuyor kullandığım da bir ağırlık çöküyor ilaç 1 hafta içerisinde bitecek gibi görünüyor tekrar gideceğim doktora aynı ilacı kullananlardan yan etkilerini öğrenmek istiyorum