Aylık 10 K artık ciddi ciddi bana yüksek gelmiyor. Evlenmeyi planlıyorum bu yıl. Ortalama gelirimiz o civara denk geliyor ama nasıl düğün olacak borç harç nasıl atlatacağız bilmiyorum. Biz bu halde bile rahat değilken asgari ücretli kirada yaşamaya çalışanlara Allah kolaylık versin.
Valla allah kolaylık versin ama nabarsa akıl yapar, kimse fakirim diye üzüleceğine kafasını çalıştırsın.
19 Yaşımdayım evliyim, arabam var passat orta sınıf bir araba, dublex evim var ve sıfırdan instagramda data sağlayarak yaptım ( EV HARİÇ) 🙂 inanmayan olucaktır pm atabilir.
Bunları kesinlikle hava atmak için anlatmıyorum ben bunları bazen aylık 10bin tl ile bazen 5bin bazen 20bin bazende 1bin tl ile yaptım çok büyük paralar bunlar bizim için.
Kimse altın kaşıkla doğmuyor kolay kolay.
Diyeceğim 10bin tl çook büyük bir para, kimse fakir değil herkesin aklı var ve herkes zengin. Yeterki kullan, pazarlama yap bişeyler yap kardeşim, git tarlaya kırık havuç al git turşu fabrikalarına sat kırık havuç çook çook ucuz bişe. 10bin tl fazla para yalnız

Bu arada evlenmemişsiniz size tavsiyede bulunayım, ev babadan kalma ev bu arada daha yeni yaptırdılar oturmam için gerisi bana ait bunuda dip not geçiyim. Bu devirde düğün artık lüks oldu takısı vs umrumda değil mutlu olalım diyorsanız mihr vakfına başvurun, veya sade bi düğünle işi bitirin yoksa kafadan takıyla beraber evsiz arabasız sadece düğün masrafı 100bin TL