Site adresi : Özel mesaj ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : 100 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 04.2021
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kitap
Günlük hit sayısı: Yok(Projelendirmeye Açık)
Ziyaretçi kaynağı: İçerik girişi yapılmadığından yok.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
284 GÜN
(Konu açıldığı gün kaydıyla
kalan gün 445)
DA:3 / PA:6
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılık.
Hosting dahil midir: Uzun süreli idare sağlanamaz fakat 1 ay idare edebilirim.
Domain kayıtlı firma: Teknoclouds(Firma içi transfer ücretsiz. Diğer firmalara
istenen fiyat + transfer ücreti olarak alıcı taraf ödemesi ile aktarım sağlanır.)
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanslı Sitedir. Lisans Alınan Sitenin Demosu ve Bilgileri için
TIKLAYINIZ
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Uyarılar:
Site lisanslıdır. İleride alacağı güncellemeler ücretsiz olarak panele düşecektir. (Scripti başka sitelerde kullanmaya çalışmayın lisans sadece domaine ait, başka sitelerde çalışmayacaktır.)
Site wordpress degil kendine ozgu bir panel sistemi mevcuttur. Birden fazla ozellige sahiptir. Demodan ya da benim sitemden inceleyebilirsiniz.
Yapılabilecek işler nelerdir?
Site içerisinde yazar biyografileri, eser özet paylaşımları, eserler hakkında görüş bildirilen bir platform, yeni çıkmış kitap incelemeleri tarzında etkileşim yapılabilecek içerikler seçilebilir ve hit sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra değişmeyecek kalıcı ve değişmez içerikler eklenerek devamlı ve ilgi gerektirmeyen bir gelir kaynağı oluşturulabilir.
Neden satıyorum?
Siteyi projelendirme amacı ile satın aldım fakat içerik girecek editör ile anlaşmazlık olduğundan yarıda kalmıştır. Aklımızdaki fikirlerden aktarabildiğim kadarını siteyi almak isteyen kişiyle paylaşacağım.
Sitenin ismi kulağa hoş geliyor ve birden fazla amaca hizmet edebilir.