Öncelikle Devlet ve hükümet ayrımını iyi yapmak lazım. yönetimde maalesef ekonomik olarak (diğer konular ayrı) başarısız bir hükümet var. Yerine başkası gelse daha mı iyi olur? Tartışılır... Bu yorumu siyasi olarak değil tarafsız olarak yapıyorum. Siz askeri olarak istediğiniz kadar yükselin efendim sokakta halka siha iha yediremezsiniz. Aç adamın umrunda olmaz. Halkın açsa bir önemi yok. Halkın açsa istediğin kadar hastane köprü yap bununda önemi yok. Avrasya tüneli kemirmiycez. Ben 30 yaşında çocuğuma bez alırken 10 dk raf fiyat inceliyorsam burda bir yanlış var demektir. 2021 yılını 20-30 yıl öncesiyle karşılaştırmak nasıl bir kendini bilmezlik birisi açıklasın. ben 14 senedir çalışarak vergi ödüyorum benim ödediğim vergi ile kurduğun hastaneyle bana hava atamazsın. Hastanen bile hasta garantili. Adam mr cihazını bile birilerinden kiralayıp hasta başı cihaz sahibine para ödüyoru sen neyin kafasını yaşıyorsun. Ben 5 yaşımdan 12 yaşıma kadar hastalık yüzünden hastane hastane dolandım, ne mr sırası ne ultrason sırası bekledim son 2 yıldır 15 günden önce randevu alamadığım için devlet hastanesine gidemedim. aylık 1000 tl maaşımdan kesilen ben DEVLET HASTANESİNE GİDEMİYORUM. Daha ne olacak siz akıllanacaksınız acaba? Rusyada adamın tarlasının üstünde savaş olmuş onlarca asker ölmüş. Savaş bitmiş adam oğluyla tarlayı tekrar ekmeye giderken; "kim kazandı" diye sormuş. Ne anladın bundan? Çok sinirlendim yoruma ve karmakarışık yazdım anlamışsınızdır umarım.