Herkese merhaba, kripto para borsalarında son günlerde çıkan haberleri çoğumuz duymuştur. Goldexcoin hakkında YouTube'da arama yaptığımda izlediğim bir videoyu detaylı incelemeden sonra kendimce onayladım. Ve burada bu paylaşımı tedbir amaçlı yapmak istedim. Peki neden dikkatli olmalısınız?

• Websitede yer alan kullanıcı sözleşmesinde Goldexcoin olarak belirtilen şirketin (Denxpro Software LLC) web adresi henüz yapım aşamasında görünüyor.
  • Yine sözleşmede belirtilen şirket adresini Google'da arattığımızda karşımıza Delawarefile ve "Amerika'da Şirket" isimli web siteleri karşımıza çıkıyor.
  • Kurumsallıktan oldukça uzak, sosyal medya paylaşımlarında yazım/imla kurallarına uyulmadan yapılan paylaşımlar da dikkat çekiyor. Twitter'daki son paylaşımlarında ise alakasız bir şekilde #foxtv #showtv #kanald hashtagleri kullanmışlar.

Burada yatırımcısı yoktur diye düşünüyorum. Günlük ziyaretçi sayısı da pek fazla görünmüyor fakat kullanıcı sayısını bilemeyiz.
Eğer kullanıyorsanız bunları kendiniz de araştırıp bulabilirsiniz. Dikkat edelim.