Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Sizlerde ekonomik zorluk çekiyor musunuz? Şahsen ben ilk defa böyle bir durum yaşıyorum. Çiftçilik yapıyoruz, okuyorum ve lokantada çalışıyorum bu dönemde. Gittiğim lokanta bile iki haftada bir işe çağırıyor yani bir ayda 15 gün çalışıyorum aldığım para 1500 TL. Ve ben şehirde de yaşamıyorum yol üstü bir kasaba burası ama yetmiyor yetişmiyor. Anlamıyorum insanlar halinden memnun mu? Bir gün çalışıyorum bir âdet 5lt yağ alabiliyorum şaka gibi. Üstelik sigara,kumar, alkol gibi kötü alışkanlıklarim da yok. Allah yardımcımız olsun. Tabi benden durumu kötü olanlar var veya iyi olanlar var. Herkesin yorumunu konuya eklesini istiyorum. İnşallah sadece tek ben böyleyimdir.

Tek ricam siyasi, a parti veya b parti gibi şeyleri konuya karıştırmamanız. Sadece bu durumda olan veya olmayan arkadaşların yorumunu görmek istedim.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Konu tahmin ettiğim gibi yine siyasi tartışmaya gideceği için kilitlenme istiyorum şimdi. Tek dileğim kimsenin ayrışmaması, her şey gelip geçer fakat kalp kırılınca geri telafisi olmuyor