ilosoftMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.olarak mesajın tümünü bold yazmak yasak kuralları okuyup mesajlarınızı yazabilirsiniz.yeni olduğunuz için sanırım forum kurallarını okumadığınızı varsayıyorum.

hizmeti satın alalı 1 hafta oldu ve teknik destek ile iki kez görüşmem oldu ikisindede önerileri sunucuyu silip tekrar kurmak.acaba kaç hosting firması teknik desteklerinde bu sekilde kullanıcılarına yanıt ve destek vermekte.

sunucuyu benim kapatmış olacağımı belirttiniz sizin bunu söylediğinizi demedim.sonraki aşamalarda sunucu optimizasyondan kaynaklı,w8 seçili olduğundan vs bahaneleri belirttiniz.

neyse daha fazla uzatmayacağım çalışmak isteyenler ona göre paket satın alıp bunları göz önünde bulundurarak alışveriş yapsınlar.
Merhaba,

Canlı destekte ki arkadaşımız düzeltme yaparak sizlere göndermiştir https://prnt.sc/122a5cy ayrıca bu problem için sizlerden tekrar tekrar canlı destekte özür dilediğimizi ve iadeyi gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz. Windows 10 gibi işletim sistemlerin'de bir disk yükseltilmek istenirse yerel disk c tekrardan yükseltilemiyor ek disk ekleniyor yada format atılıp c diski yükseltiliyor yanlışımız var ise diğer firmalarda belirtebilir bizler burada her ne olursa olsun müşteri memnuniyeti diyerek memnuniyetsizliğinizi belirttiniz bizde iadenizi gerçekleştirdik ayrıca normal paketimiz 30 gb ssd disk olmasına rağmen sizlere memnuniyet adına windows 10 fazla yer kapladığı için 20 gb disk daha eklendi ücretsiz olarak , standart olarak bakılırsa gb başına 0.50 kuruş yada 1 TL alınmaktadır biz fiyatında değil müşteri memnuniyeti adına uğraş vermekte olduğumuzu belirtmek isteriz.

Not : İade dekontu üyeye ticket üzerinden aktarılmıştır bilginize sunarız. @rootman;

Saygılarımızla.