Açtığınız konu Google Optimizasyon kategorisinde olduğundan bir kaç şeye dikkat çekmeden edemeyeceğim. Şimdiden kusura bakmayınız.
  • CPanel favicon kullanmak ne kadar doğru? İnternette en basitinden firma baş harfi "T favicon" olarak arama yapıp bir favicon ekleseniz daha hoş olurdu.
  • Logo boyutu 172x47 olmalı iken siz 240x65 olarak eklemişsiniz. Optimizasyon ve SEO açısından bu şekilde kullanmazdım. "logo" veya "trio-pilates-logo-ust" vb. isim yapardım. PNG olarak kullanmayı tercih etmez JPG olarak kullanırdım.
  • Footer bulunan Kullanım sözleşmesi, Gizlilik politikası linklerini boş bırakmaz ve bu içerikleri ait sayfaları yapardım.
  • Footer bulunan sosyal medya ikonlarını kaldırır veya bu hesapların linklerini bağlardım.
  • Kurumsal olarak sosyal medya hesaplarının açılması avantajdır. (İşletme hesabı ile)
  • İçeriklerinizi daha iyi bir şekilde eklemelisiniz.
[HTML]<h3>Nitelikli yoga öğretmenlerini nasıl bulurum?</strong></h3>[/HTMLR]
(H TAG kısımlarında strong/em veya başka bir kod kullanmam link eklemem, Kelime yoğunluğu yazı içerisinde kaç sefer geçtiğinden çok bunun gibi durumlarda artmaktadır.)
Boşluk olarak kullanılan nbsp; kodlarını arama motorları pek sevmez.

<p>İçeriğiniz...............</p>
<p>&nbsp;</p> <!-- GEREKSİZ FAZLALIK KOD -->
<p><strong>PİLATESİN FAYDALARI</strong></p><!-- H TAG KULLANILSA DAHA İYİ OLURDU. -->
<p>İçeriğiniz...............</p>
<p>&nbsp;</p> <!-- GEREKSİZ FAZLALIK KOD -->
<p><strong>KİMLER PİLATES YAPABİLİR</strong></p> <!-- H TAG KULLANILSA DAHA İYİ OLURDU. -->
<p>&nbsp;</p> <!-- GEREKSİZ FAZLALK KOD -->
<p>Pilates, her yaş grubunda...........</p>
Yaptığınız site yeniyse; kalkıp forumda site linki ekleyerek konu açmazdım. (Burada konuları okuyup site sahibini, firmayı arayıp daha iyisini yaparım, daha ucuza yaparım, vb. laflarla sizleri kötüleyen gereksiz boş adamların olduğunu asla unutmayınız.)