1 yıl önceydi ben bıcaklanmıştım baya bi zor günler geçirmiştik ölümden döndüm 15 gün geçti annem fenalaştı gündüzden yalvardım nolur hastaneye gidelim diye bu arada yataktan kalkamıyorum dinlemedi en son kendisi söyledi gidelim diye ambulansı aradım geldiler kendinden geçmişti apar topar zor ziyan kalktım gittim hastaneye ama yolda kaybetmişiz bişey demediler sonra 1 saat müdehale ettiler sürekli giren çıkan vs vs kapıda 4 dönüyorum karnımdan bıcaklanmıştım enfeksiyon kapmış akıyordu bildiğiniz ama ayaktaydım yakınlarım geldi duyan koşa koşa beni ayakta tutmaya çalıştılar ölüm haberini aldım yıkıldım bukadar kötü olduğumu bilmem tüm çevremi aradım geldiler kardeşlerim şehir dışındaydı abim mezara yetişemedi nasıl geçiriyorsun sorusuna gelirsek geçmiyor geçmiyor geçmiyor
1 yıldır gece gözüme uyku girmiyor gündüz uyuyabiliyorum gece ışıklar kapandımı tekrar aklıma geliyor sabaha kadar dönüyorum ama geçmiyor zar zor toparlandım ama hala aynıyım sabah 10da uyuyabiliyorum oda yorgun düşersem öyle geceleri zehir oluyor her gün her saat her saniye ama bir çözümü yok dik durmaya çalış içinde depremler olsa sakın yıkılma acımı içime attığım için kaç sefer fenalaştım gözlerimi hastanede açtım sadece dik tut kendini 23 yaşındayım hala çocuk gibi kucağında uyumayı başımı okşamasını özledim 😭