mrkarasabit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başın sağolsun okurken içim parçalandı
Allah razı olsun hocam.
perkosan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Allah rahmet eylesin kardeşim. Yıllar önce babasını sonra annesini kaybetmiş biri olarak çok zor bir durum olduğunu biliyorum. Ben de telefon rehberimden silemedim ama kendi numaramı yazdım oraya. Bazen arayıp meşgul sesini bile duymak rahatlatıyor böyle saçma bir yöntemle o dönemler avutuyordum kendimi. Her şey takdiri ilahi. Babana yapabileceğin en güzel şey, onun hayattayken senin nasıl bir kişi olmanı istiyorsa o yolda yürü. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
İnşallah onun gösterdiği yoldan hiç şaşmayacağım hocam. Allah Babanıza rahmet eylesin başınız sağolsun.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basiniz sagolsun. Durumunuz musaitse bir psikologla gorusun
Maalesef hocam fiyatları pahalı diye biliyorum ki olsa da pek işe yarayacağını sanmıyorum babamı geri getirmeyeceğini bilmek yetiyor...
MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim hocam
Allah razı olsun hocam.
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş bende amcamı yitirdim. Amca dediğim kişi ile en son 2011 tarihinde yollarımız ayrıldı. evet insan yakınını kaybedince değerini daha çok anlıyor.
ne yazık ki öldüğünde insan kıymete biliyor.. hayattayken değerini bilebildiysen ne mutlu sana!
ölüm var, doğanın tabiatı böyle.
Allah sabır versin, amcamın cenazesinde bile içim bir garip olmuştu. Ölmüşlerimizin ruhu için bir fatiha okuyalım inşallah.
umarım kısa süre içerisinde normal hayatına ve psikolojine geri dönersin.
baban öldüğünde tüm yük sana bindiyse, çalışmak ve direnmek zorundasın.

şu video geldi aklıma..
https://www.youtube.com/watch?v=LW-R2x3QfSo
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun sizin de. Valla gönderdiğiniz videoyla aynı durumdayım tam olarak. Sanırım bi film sahnesi. Hayattayken çok yakın olmak daha zor hocam. Evde her an babam gelip bi espri yapacakmış gibi hissediyorum. Her aklıma soru takıldığında babama sorardım. Soracak kimsem yok. Dımdızlak çırılçıplak kaldım gibi hissediyorum. Hiçbirşeysiz kaldım. Ağlayamama duygusunu ilk defa tattım.
KingBlogger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin hocam geçen yıl bende babamı ansız bir doktorun ihmalkarlığı yüzünden kaybettim. Acınızı ve duygularınızı anlıyorum. Ne kadar iç dökerseniz de o acı hep hatırlanacaktır. Ben evli olduğum için bir sorumluluğum olmuştu ama yine babayı ansız kaybedince bir anda tüm evin sorumluluğunu almak daha da sorumluluk sahibi yapıyor. Bende 3 gün evde uymamıştım zamanla inşallah geçecektik. İçeri de kendinizi fazla kapatmayın ve kafanızı dağıtacak işlerle (Dışarda) meşgul olun. Rehberden silme konusuna gelince aradan 1 yıl 3 ay geçmesine rağmen silme aklımın bile ucuna gelmiyor hattı kapanmasın diye zaman zaman büyük bir acı duysamda TL yüklemesi yapıyorum İnşallah en kısa sürede sizde bu süreci atlatırsınız.
Allah rahmet eylesin hocam babanıza. dilekleriniz için teşekkür ederim ...
cagataysahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam annem değil dedem vefat etti. Neyse başın sağolsun, umarım en kısa zamanda atlatırsın
Kusura bakma hocam kafa kalmadı yanlış okuyorum bazen.