ÜST EDİT///
Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey varsa lütfen çekinmeyin dostlar.

Selam dostlar 2020 eylül ayında konu açmıştım.. Hatırlamayanlar için..
https://www.r10.net/off-topic/250659...a-yasamak.html

Uluslararası bir IT şirketinde çalışmaktayım ve ermenistan ofislerine gönderdiler. ve uzun süredir buradayım.

Şuana kadar Türk olduğum için bir kaç ufak sorunla karşılaştım.

Savaş zamanı Buranın yerlisi bir arkadaşla Türkçe konuşarak şehri geziyorduk. Teyzenin biri siz Türk müsünüz dedi? Türkçe dedi bunu
Evet dedim.. sonra ermenice ( seni öldürmek istiyorum) dedi. Arkadaş çevirdi..

Savaş olduğu için normal karşıladık devam ettim. Arkadaş sanırım o taşnak dedi..

Özel bir hastaneye gittim. Pasaportumu görünce.. Danışmadaki kız müdür beyin emri Türklere bakmıyoruz. Bizi kesmeniz lazım dedi.(ermenice söyledi arkadaş çevirdi)
Daha sonra devlet hastanesine gittik. Orada Türkçe hoşgeldin biz senin dilini anlıyoruz dediler. Devlet hastenesinde muayene oldum sorun olmadı.

Bunun dışarısında hoşlandığım bir kız vardı.. Arkadaşlığımız gayet güzel fakat Türk olduğum için olmaz dedi. Ailesi ve arkadaşları onu dışlarmış. Peki dedim.

Burada çok hindistanlı görüyorum öğrenciler sağlık okuyorlar anladığım kadarıyla.
Burada iranlı ve hintli çok görürsünüz.
Ruslarla tanıştım çok şaşırdılar bir türkün burada ne işi var diye? Ruslar saolsunlar her konuda yardımcı oldu İçtik eğlendik güzelce.

Benim dışarımda burada iş yapan Türklerde var.. Tamamen tesadüf tanıştığım insanlar.

Memlekete gelicem yakında tatil yapıcam Allahın izniyle. Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz bir şey varsa buyrun.

Ekleme ////

Bu arada abartmıyorum.. Buranın kızları çok güzeller. Gelin erivanda gezin şaşırırsınız. Çok güzel kızları MaşaAllah diyeyim