Merhaba arkadaşlar, şarap konusunu açma sebebim iki gün önce açtığım laiklik konusuna dayanıyor, laiklik konusu ise forumda aşırı derecede yobazlaşma tespitime dayanıyor, tabiki bir de fazla olmasa da alkol tüketen, biradan şaraba geçiş yapan biriyim yalan yok, yani dedim ki hem farkındalık olsun hem de tavsiye alayım bir taşla iki kuş
Sonuç olarak açtığım bütün konular silindi/kilitlendi, gerekçe olarak
"Ramazan ayında biraz daha hassas olalım. " denildi.
@Burak Bozkurt; adlı moderatörün diğer konuda yazdığı gerekçe
Ama sizler, göz göre göre insanların Dini değeri olan Ramazan Ayı adı altında, bu tür başkalaşımlarla insanları temel değerleriyle oynamaya devam ederseniz, ırkçılık konusundan gereken cezayı alırsınız. https://www.r10.net/off-topic/279214...post1079976658
Eğer bu, insanların temel değerleriyle oynamaksa benim temel değerlerim ne olacak? ramazan olması benim bu tür konular açmamı engeller mi? sonuçta ben inançsız biriyim başkasının inançları için kendime neden sınır koyayım? bana göre oruç tutmak boşuna diye oruç tutan insanlara boşuna uğraşıyorsun desem oruç tutmaması için elimden geleni yapsam ezan sesinden rahatsız oluyorum diye cami hoparlörünü bozsam bu doğru olur mu? (konumun reportlanması)
Son olarak Şarap Tavsiyesi adlı konumu geri getirin ya da üyeliğimi sınırsız olarak durdurun.
Üyeliğimin durdurulması durumunda kişisel bütün bilgilerimi silmenizi rica ediyorum.
Şarap Tavsiyesi adlı konumu geri getirmeniz durumunda gereksiz mesajları silmenizi ve konuyu amacından saptıranlara ceza verilmesini rica ediyorum.
Saygılar.