Arkadaşlar böyle insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani ben bu mesajda inceden dokundurmaya çalışıpta konuyu uzatmamaya çalışan korkaklar görüyorum. Aynı mesajda 4 kez iyi günler dediği halde susmamış?
konuyu tarafsız olarak anlatacağım sizlere. Arkadaştan denemelik mail istedim 1 tane. Aldım denedim ve onaya düştü. Konu açmıştım mail lazım acil diye. Bu mail onaya düşünce başka birine de yazdım denemelik 1 tane atar mısın diye. 2. ye yazdığım kişi de bunun arkadaşıymış. Az önce ortağıma yazmışsın denemelik mail istemişsin ödeme yapmadan geçmişsin dedi. DALGA MI GEÇİYORSUNUZ? Arkadaşlardan deneme maili istedim, onaya düştüğü halde borçlu çıktım? Üstüne bu tarz iğneleyici laflar ettikleri için telefonla aradım. Konuştuğumuzda onlara borçlu olduğumu söylediler. Ödemezsem şikayet edeceklermişmiş. Ben de güzelce konuştum. Mailin onaya düştüğünü ve denemelik istediğimi. Ne hikmetse en son tehditler savurarak (-) trade atıp şikayet edeceklerini söyledi ancak şikayette etmedi (-) trade de atmadı. 1-2 TL'lik mailler için ben bugün bu kalitesiz insanlara tam 30 dakikamı verdim. Parasında değilim 1-2TL'nin lafı olmaz. Ama bu kalitesiz insanlara inat mücadele etmek her forumdaşımın görevidir. Forum çoluk çocuğun oyun parkı olmasın diye herkesten aynı hassasiyeti bekliyorum. Buraya uzun uzun iftara 5-10dk kala yazmamın sebebi de sizin konu hakkında ne düşündüğünüz. Herkesten SAYGI çerçevesinde yorum bekliyorum.
Teşekkürler, hayırlı iftarlar