Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar. Öncelikle Hayırlı Ramazanlar ve Hayırlı İftarlar diliyorum.

Az evvel başımdan geçen bir olayı sizlere de bir fikir ve örnek niteliğinde olması için paylaşmak istiyorum.

Bugün evdeki yemeğimiz içli köfteydi. Ben içli köfte sevmiyorum maalesef. Kırmızı etin bazı türlerini yiyemiyorum. Sadece lahmacun ve kebap yiyebiliyorum.

İçli köfte sevmediğim için dışarıdan kendime sipariş verdim evdekileri yormamayım diye. Tam ezan okunduğu sırada kurye beni aradı. Evin yakınlarında olduğunu söyledi ve hangi bina olduğunu sordu. Hızlı bir şekilde yetiştirmeye çalışıyordu. Ben de tarif ettim. 1 dakika sonra geldi. Telaşından da anlaşılacağı üzere iftara yetiştirmek için çok çaba sarf etmişti. Ben bu durumu ve ezan saatine denk geleceği ihtimalini önceden düşünmüştüm.

O gelmeden plastik bir tabakta 2-3 içli köfte, 1 bardak su, 1 bardak ayran, 1 bardakta mercimek çorbası hazırlamıştım ona sıcak sıcak. Geldiği anda ona uzattım ve çok duygulanarak teşekkür etti ve Allah razı olsun dedi. Onu da fazla tutmadan kapıyı kapattım hızlıca yiyebilmesi için. Çünkü ezan okunmuştu.

Daha önce ramazan dışında da böyle ufak sürprizler yapmıştım. Sizler de kuryelere böyle minik sürprizler yaparak güzel bir tebessüme vesile olabilirsiniz.

Sevgiler...
Vay be bende kendimi kuryenin yerine koydum çok duygulandım, adamsın @Bip;