Merhaba Arkadaşlar tüm Backlink arşivimi paylaşıyorum. Başka platformlarda Ücretli satılan linklerdir hatta çok daha iyisi diyebiliriz. Tamamen Ücretsizdir.
İçindekiilerden bazıları ;
25 Adet Edu gov sitesi ve anlatım 30 Adet edu blog backlink 80 Adet Da -Pa çok yüksek profil backlink. 50 Adet forum Backlink 15 Adet Pdf Backlink 70 Adet off page backlink
ve daha sayamadıklarım hepsi ayrı ayrı dosyalardadır.
Lütfen konuyu okuyun ve ona göre yorum yapın. Her yorumu tek tek inceliyorum. Bunları toplamak kolay olmadı ama çok kolay şekilde sizlerle paylaşacağım sadece 2-3 dakikalığına sizleri yoracağım. Bunun için vereceğim sitede 2 Adet yorum yapmanız gerekmektedir. Lütfen 2 Adet konuyla alakalı minimum 20 kelime yorum yapiniz. ( güzel yazı, teşekkürler, bilgilendirici makale vsvs. yazarak boşa vakit harcamayınız) Kullanıcı adınzı konuya ekledikten sonra pm olarak listeyi atacam konu linki paylaşmanıza gerek yoktur. Vereceğim linkte aşağıdaki Blog linkine tıklıyarak yorum yapılacak bölüme ulaşabilirsiniz : Site Not:Kısa yorum yapacak veya anlamsız yorum yapacak arkadaşlar lütfen mesaj istemesin ve vaktimizi boşa harcamayın. Kısa yorum yapanların yorumlarını onaylamayıp arşivide paylaşmayacağımı belirtmek isterim.
Belirli Sayı oluştuktan sonra konu kilitlenenip paylaşım yapılmayacaktır.