story80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu bile okuyup anlamamışsın. Konuda hiçbir takımı desteklemediğimi ve her sene bir takıma böyle yapıldığını belirttim. Örnekler bu sene sık ve bariz şekilde Beşiktaş lehine yapıldığı için onlardan örnek verdim. Ha penaltı diyorsan da gözün de mi yok, temas olmadan nasıl penaltı olur? YouTube da bir ton maç yorumcusu var hepsi de penaltı değil diyor. Neyse..

Futbolda şaibe bitmiyorsa sizin gibi körü körüne bağlı olanlar ve takımım kazansın da nasıl kazanıyorsa kazansın modunda olanlar yüzündendir. Benim gösterdiğim cesareti gösteremeyip evet futboldaki kararlar başkaları tarafından veriliyor diyemediğin için bitmiyor. Başka takıma yapılınca at gözlüğü takıp kendi takımına yapılınca ağladığınız için bitmiyor.

Ha bu arada boş yapmışsın diyecek kişi sen değilsin.
bu sene ligde sadece beşiktaş için mi oldu bu tarz hakem sorunları? eğer ki diğer takımlar içinde böyle konular açtıysanız söylediklerim için sizden ÖZÜR DİLERİM ama sadece beşiktaş için gelip BOŞ BOŞ konuşursanız malesef bu tarz söylemleri duyarsınız bizlerden, bu penaltı hakkında o kadar hakem yorumcu tam cevap veremez penaltı diyemezken siz hangi sıfatla tiyatro vs. diyerek geliyorsunuz?

şu anda ligde açık ara en iyi topu oynayan takım beşiktaş aksini ne siz nede bir başkası söyleyemez hakkıyla da zirvede sizler onun için bu boş konuyu devam ettirmeyin bence