Söylediklerinizi doğrularken, kesinlikle çalışma yapılmaması kanaatinde bulunan birisiyim. Mobil ödeme için kullanmıştım, bana mobil ödeme ile gelen son ödeme 31.12.2020 tarihinde olmasına rağmen bu ay oldu halen ödemenin tamamı yapılmadı, resmen harçlık gönderir gibi kafalarına göre hesabıma para gönderiyorlar.
Ben mobil ödemeyi sadece fazladan bir seçenek olarak siteme ekledim, shipy ile çalışmaya başlamadan önce de ödemelerin nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi aldım. Diğer firmaların nasıl olduğunun herhangi bir önemi yok, böyle bir çalışma prensibi de olamaz. Eğer bir firma üye olurken çalışma yöntemini benimle paylaşır ve ben üye olduktan sonra bana anlattığı şekilde çalışma yapmazsa benim için o firmanın diğer ödeme yöntemlerinin de herhangi bir önemi ve değeri kalmaz.
Tabi hocam orasını bilemem fakat mobil ödeme böyle işliyor yani, ya %60'a yakın komisyon ödeyip mobil bozum gibi alıyorsunuz yada %10 %15 ödeyip bekliyorsunuz. Mobil ödeme ayrı bir çile zaten fakat bu kadar ödeme kanalını bir arada sunabilen bir firmayı tek kanal için kötülemenin yanlış olduğunu düşünüyorum sadece.