Sorun yaşamanız destek taraflı olur, onunda önünde geçmeniz basittir hesap yöneticinizi öğrenip whatsappdan vs. konuşabilirsiniz diğer türlü mail ve destek talepleriyle destek süreci olağandan yavaş ilerliyor. Bunu da yoğunluğa veriyorum çünkü 6 adet ödeme kanalını sunabilen başka bir firma yok.
Mobil ödemeyi farklı firmalarda deneyimlemediyseniz böyle düşünmeniz çok normal, Payguru'da 2019'dan kalan ödemem dün gönderildi. Paywant komisyon oranı tavanlarda, sadece faturasız ödeme alıyor. %10 komisyonla faturalı/faturasız ödeme alıp 1-2 ay beklemek mobil tarafı için çok güzel bir şey. Tabi sizin işiniz mobil ödemeye beklemeye uygun değildir orasını bilemem fakat mobil ödeme sisteminin çalışma prensibi budur zaten.
Ben mobil ödemeyi sadece fazladan bir seçenek olarak siteme ekledim, shipy ile çalışmaya başlamadan önce de ödemelerin nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi aldım. Diğer firmaların nasıl olduğunun herhangi bir önemi yok, böyle bir çalışma prensibi de olamaz. Eğer bir firma üye olurken çalışma yöntemini benimle paylaşır ve ben üye olduktan sonra bana anlattığı şekilde çalışma yapmazsa benim için o firmanın diğer ödeme yöntemlerinin de herhangi bir önemi ve değeri kalmaz.