Sorun yaşamanız destek taraflı olur, onunda önünde geçmeniz basittir hesap yöneticinizi öğrenip whatsappdan vs. konuşabilirsiniz diğer türlü mail ve destek talepleriyle destek süreci olağandan yavaş ilerliyor. Bunu da yoğunluğa veriyorum çünkü 6 adet ödeme kanalını sunabilen başka bir firma yok.
Söylediklerinizi doğrularken, kesinlikle çalışma yapılmaması kanaatinde bulunan birisiyim. Mobil ödeme için kullanmıştım, bana mobil ödeme ile gelen son ödeme 31.12.2020 tarihinde olmasına rağmen bu ay oldu halen ödemenin tamamı yapılmadı, resmen harçlık gönderir gibi kafalarına göre hesabıma para gönderiyorlar.
Mobil ödemeyi farklı firmalarda deneyimlemediyseniz böyle düşünmeniz çok normal, Payguru'da 2019'dan kalan ödemem dün gönderildi. Paywant komisyon oranı tavanlarda, sadece faturasız ödeme alıyor. %10 komisyonla faturalı/faturasız ödeme alıp 1-2 ay beklemek mobil tarafı için çok güzel bir şey. Tabi sizin işiniz mobil ödemeye beklemeye uygun değildir orasını bilemem fakat mobil ödeme sisteminin çalışma prensibi budur zaten.