hmustafay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir kaygı ve önyarğı oluşturabiliyorsunuz. varsa bakın demeyin belgeyle hangi twitter hesabında varsa para çekilemediği fotograf atın. konuyla ilgili şikayet var da hiç bir şikayete rastlamadım acaba ben taramaıyı mı bilmiyorum.

Ayrıca senin almadığın riskleri alanlar senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar.

kaygı verici süslü cümleler yerine parasını çekemeyen insanları hangi platformda hangi hesap altında bu ifadeleri var lütfen bunları yazın
Dostum banka ve finans uzmanı değilim 43 yaşındayım su ana kadar bir yere yatırıp değerlendireceğim bir lira param olmadı ayda 15k ya yakın borç ödüyorum reel işime ek olarak Web tasarım yapıyorum ama borçlarım nedeniyle elde birşey kalmıyor daha önce btc firmalarına para yatırdım fakat birikim için değil btc ile yazılım satın almak için yatırdım bu konudaki yorumlarımin hepsini sildim kimsenin yatırımına yön vermek istemem ben finans uzmanı değilim yaptığım yorumlar herhangi bir firmayı karalama amacı taşımıyor sadece kişisel goruslerimdi fakat hepsini sildim mesajlarından alıntı yapan arkadaşlardan da ricam lütfen alıntılari da silin kimsenin yatırımına yön vermek istemem çünkü bu konuda uzman değilim