Uzun zamandır benim bazı sitelerde de aynı sorun var, aynı sunucuda bulunan sitelerin bazıları belirli saatlerde ttnet kullananlarda gidiyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Bugün şans eseri tekrar olduğunda bilgisayar başındaydım ve ping ile tracert komutlarıyla bir bakayım dedim, ping hiç bir şekilde cevap alamıyor, tracert ise sanki isp dışına çıkamıyor gibi anladım. Cloudflare forumlarında araştırma yaparken site adresi sonuna /cdn-cgi/trace yazın ve colo= denilen yere bakın denilmiş. TTnet ile baktığımda colo=IST yazıyor, Superonline ile baktığımda colo=OTP yazıyor; şimdi biraz paranoyaklaşacam ama dikkatimi çeken esas nokta kesintilerin olduğu saatlerde büyük takımların TSL maçları olması dolayısıyla aklıma direk kaçak maç yayını yapan sitelerin çoğunun cloudflare kullanmasından dolayı BTK ya da TTNet'in bu saatlerde Cloudflare'in istanbul sunucularına erişimi blokluyor olabileceği çünkü bugün baktım maçlar biter bitmez normale döndü siteler

İstanbul sunucuları o anda yüklü trafiği kaldıramadığı için mi oluyor diyecem ama öyle bir durumda normalde zaten cloudflare trafiği başka yerlere dağıtır yük dengelemek için... Böyle böyle bizi paranoyak yaptılar sonunda