10-15 lira iyi yatırım bu arada. 22 yaşına geldim el elde el başta bomboş dolaşıyorum. yabancı dil öğrenip yazılımla birleştirmek koşuluyla yurtdışına iş yapmak fikri dışında bir şey gelmiyor aklıma. yani ben şu an 0 olduğum için böyle düşünüyorum sanırım. yolun açık olsun. umarım hayatta her şey istediğin gibi olur.
10'dan fazla sektörde çalıştım. araba da yıkadım fabrikada operatör de oldum kurumsal firmalarda satış temsilciliği de yaptım. girip çıkmadığım iş sektör kalmadı. şimdi ortada kalmış vaziyette saldıracak yer arıyorum. önümüzdeki ay bursum kesiliyor. okulu bırakmamak için 1 ay içinde dersleri etkilemeyecek bir iş bulmam gerek. forumdan bir iki profesyonele yazdım, beni eğitin kullanın para falan istemiyorum yalnızca işi öğretin diye ancak olumlu dönüş yapan olmadı. zaman daralıyor. çok tatsız bir çıkmazın içindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Al benden de o kadar. Okulu bırakmak zorunda kaldım, girmediğim iş kalmadı. Afedersin ama tuvalet hizmetinde bile çalıştım... Yemin ederim yazmadığım, ulaşmaya çalışmadığım dediğin gibi prof. insanlar kalmadı. Hoş yazdıklarım da benim değil, sınıfta olan kız arkadaşımın bikinili resmi olan mesajına cevap verdi... Zihniyet bu iken, iş veren, iş göreni köpek gibi görür iken bu devran bu şekilde döner iken biz nefes alamayız. Şimdi işte bundan dolayı ticarete atılmak, bir nefes almak, hayatımı artık kurmak istiyorum.. Ne bileyim, burada belki destek olacak bir kardeş, abim olur diye düşündüm.. Umut işte...