manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güzel itmişiz elimizin tersiyle BTC 3 dolar filanken ve 1 dolar o zamanlar net hatırlamıyorum seneyıde net hatrlamıyorum 2 tl civarıyken r 10 a da uye bir kardeşimiz yalvarmışdı al abi 10 tane at kenara diye atacağım 20 tl paraydı ya onun vardı 100 tane civarı ha alsaydık bu saate kadar tutarmıydık 100 dolar lunca satarmıydık yada satmadık 1000 dolarda satarmıydık bilemıyorum ve tutacağımızıda sanmıyorum o kardeşimiz tutmuşmudur onuda bilmıyorum...
doğru hocam 10 20 liraya alınca 20>2000 olunca bozardık ama sonuçta al sat bi şekilde devam ederdi. böyle olunca da mutlaka elinde ciddi miktarda kalırdı. mesela radmin forumun sahibiyken uyandırıyordu milleti, koinler konusunda ama forumun en zayıf bölümleri olarak kalıyordu. senin tavsiye veren arkadaş tutmuş mudur elinde bilmiyorum ama bence tutan biri varsa radmindi. en son forumu devir ederken eline geçen nakitle epey koin almıştır. erken dönem yatırımcılarından bu işin, güncel rakamlarla şimdi keyfini sürüyordur. nasip ve biraz öngörü işte hocam..