flatcastradyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canli destekten yaziyorum 15 gun once bir cevap verdiler ama hicbirsey yapmadilar dun yine 15 gun gecti sacma sapan cevap verdiler konuyla ilgisi dahi yok sonra tekrardan bir 15 gun daha bekler .Zaten sosyal medyadan ve email adreslerinden hicbir cevap gelmiyor hergun email gonderiyorum 1 tane dahi donus olmadi .Sikayet konum ve yasadigim sorun burada detayli belgeleriyle beraber sohbet konusmalarida var. SIKAYET KONUMU BURADAN INCELEYEBILIRSINIZ
Wise sirketinde bulunan euro hesabima gonderdim normalinde daha oncede gonderim yapmistim 4 saate hesaba giriyordu bu sefer para hesabima girmedi. Diyer gun yine 99.20 euro hesabima gonderdim ve yine hesabima para girmedi. 22.03.2021 tarihinde Wise sirketine mesaj gonderdim ve paramin neden hesabimda olmadigini sordum. Wise hesabi yetkilileri mesajima cevap yazarak kripto borsalarindan gelen paralari kabul etmediklerini.
Yazmışsınız bu şirket önce kabul etmiş anladığım kadarıyla sonra ne olduysa kabul etmediklerini söylemişler ortada bir çelişki var
Telegram kanalına girip angel Lara yazmanızı tavsiye ederim.Gerekirse tekrar iletişime geçin destekle sorununuzun çözülmesi dilegiyle