Sizinle tanışmıyoruz

ben opencart için hazır modülleri hiç bilmem. Bir tane bile önereceğim modül adı bilgim yok.
Öncelikle şu konuya bakın,
https://www.r10.net/opencart/2754632...tek-hatti.html
Sonra da siz ne zaman e ticaret sitenizde ücretsiz ürün verirseniz ben de o zaman söz herşeyi ücretsiz yapacağım.
Tabi ki de bana yazıp fiyat almak zorunda değilsiniz. Konu açmışsınız cevap verme hakkım var. Konularınızı görmemi veya cevap vermemi istemiyorsanız engelleme özelliği var.
Ne kadar bencilce bir mesaj yazmışsınız. Her cümlenize ayrı ayrı insan şaşırıyor. Nasıl ben herşey ticaret gözüyle bakıyorsam sizde tixaretinizi geliştirmek için uğraşıyorsunuz. Ama hayat ne güzel. Siz para kazanın biz taş yiyelim, uyar size değil mi?
Allah akıl fikir açıklığı versin hepimize.
Edit:
Mesajı düzenlemişsiniz ama daha komik
Modül adı bilmiyorsunuz ama modül düzenleme - satış yapıyorsunuz bu nasıl oluyor? Hayır kendinizin yazdığınız bir modül mü değil mi bunu belirtmemişsiniz piyasada bu tarz bir çok modül varken ve ücretsiz dağıtılırken siz "modülüm var" diyorsunuz. Böyle bir modülün varlığından opencart modüllerinden haberiniz yoksa sizin kendinize ait olan modülünüz nasıl olabiliyor???
Valla taş mı yersiniz orası sizin yorumunuz ortada komik bir yorum yok belki yazdıklarınızı yanlış anlamışımdır diye editlemiştim ama geri aldım.