Dostum dediğin görüşlere saygı duyuyorum fakat öğrenci yuvası söyleminle hemfikir değilim. Ben de r10'a öğrenciyken katıldım. Bu tarz işlerle 40-50 tl kazanıp mutlu oluyordum. Ve bu işleri yapa yapa zamanla bir noktaya geldim. Hepimiz en başta o öğrenci yuvasından çıkıyoruz bir bakıma. İlk başladığım zaman 1 hafta boyunca saatlerce çalışıp bir kişinin işini yapıp 50 tl almıştım ve çok mutluydum. Çoğumuzda bu şekilde başlamışızdır illaki
Üyeliğime bakarsanız benim de öyle. Ben de öğrenciyken katıldım ve hatta hala konum "Türk Dili ve Edebiyatı Öğrencisinden" diye

Ben de R10 sayesinde bir noktaya geldim. Yalnız biz öğrenciyken olan ekonomi ile şimdiki bir değil ki. Biz öğrenciyken bir şeyleri ucuza yaptık, mutlu olduk, bir yere geldik ama ucuza yapmak zorunda mıydık? Sonuçta hepimiz gece vize - final için çırpınırken bir yandan da buradan gelen işler için uykumuzdan feragat etmedik mi?
Ben diyorum ki ne zaman böyle "piyasa altı" bir konu açılsa, ihtiyacı olan ya da öğrenciye yardım" gibi tabirler ile işi ucuzlatıyoruz. Bir kişinin ihtiyacı olması ya da öğrenci olması o işinin ederini neden düşürsün ki? Biz bunları piyasa ederinin altında yaptırarak ihtiyacı olana mı kendimize mi yardım ediyoruz? Benim burada eleştirdiğim nokta, "ihtiyacı olan açısından bakarsak diye normalde yaptırılmayacak bir ücrete işin yaptırılması". Lütfen yanlış anlaşılmasın.