işi anlatış şeklin sanki bir tuşa basıyorsun da sihirle her şey oluyormuş o nedenle 100tl veriyormuşsun gibi.. ben kendim denedim 45dk da oldu diyorsun o zaman kendin yap 1 aydan daha kısa sürede yaparsın paran da cebinde kalır. Yapılacak işi küçümseyip fiyat kırdırmaya çalışmak başlı başına sorun kaldı ki vereceğin para ihtiyacı olan için bile vereceği saatlerine değmez elektrik suyu bile çıkarmıyor..
Zamanın olsa inan yaparım

1 saatte 100 tl elektrik parasını çıkarmıyorsa doğrudur hocam.
Alt limit foruma ait demedim, piyasada alt limiti satıcı belirler alıcı indirim talep eder; sizin verdiğiniz fiyat da satıcıların alt limitine göre çok düşük.
Peki teşekkür ederim
Konuyu siz tırmandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Günde 1 site teslim edilecek, kurallar var ve toplam 50 tane , sonuç site başı 100 ₺ . Siz istihdam sağlayabilirsiniz ancak karşınızdakini satın almıyorsunuz . Yorumlarınızda da şahsıma söyledikleriniz forumdaki herkese açıktır ve ahlaksızlıktır.
Ben kimseyi satın almıyorum ki paşam benim, yapmak isteyen yapar mesaj atar. Köle konusu açmadım ben bir ilan koydum isteyen başvurur. Gereksiz yorumlara ne lüzum var?