"soruşturma dosyasını açan savcılık yada tutuklama talebi iletilen sulh ceza hâkimliğinin konuyla alakaları yok, yani ne olduğunu bile bilmiyor ki adamlar bu coin moin olayları nedir"
Bu nasıl bir ön yargı nasıl bir küçümsemedir? Sen biliyorsun da bu coin işlerini, savcı mı bilmiyor yani?
Gözaltı olaylarına gelince, 2 Milyar Dolar'dan söz ediliyor. Tabii ki bu şirket çalışanları sorguya alınacak, gerekirse gözaltında tutulacak. Gözaltı süreleri dolduğunda yeterli delil yoksa zaten tutuksuz yargılanmaya devam edecekler. Şirket sahibi kaçtı diye, çalışanlarına karşı bir aksiyon almasın mı devlet? Belki içlerinde gerçekten günahsız olanları da vardır, bir şey demiyorum. Ama Bunları ayırt etmek için de bırakın devlet görevini yapıversin bir zahmet.
Hocam göz altı süreleri dolduğunda bir bağlantısı olmayanlar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacak doğru ama hukuk birimleri konuya hakim olmadığı için kamuoyu baskısıyla tutuklama yapacaklar diye düşünüyorum umarım söylediğiniz gibi olur, ben on yargılı değil daha çok reel yaklaşmaya çalıştım konuya yanlış anlaşılmasın