Selamlar arkadaşlar, altta linkini attığım konuda ahlaksız ve saygısız olduğum düşünülüyor gerçekten merak ediyorum bazen insan kendinin yanlışlarını göremez ya. Ahlaksız olduğum kısımlar neler?

https://www.r10.net/is-verenler/2790...urtulacak.html

Ve gerçekten r10a girip sadece ticari işlemlerimi halledip çıkan birisiyim. Ara sırada bu tarz iş verdiğim konular oluyor, geneli de ileri düzeyde bilgi ve tecrübe istemeyen, daha çok kopyala yapıştır, bir şeyi sürekli tekrar etme, sürekli kurulum yapma gibi işler. Çok kişiye de istihdam sağlamışımdır bütçem elverdiği kadar. Buna rağmen ne zaman konu açsam o iş o fiyata mı yapılır, böyle konu mu olur gibi tepkiler alıyorum. Ve gerçekten girdiğime de pişman oluyorum.
  • Benim bu konumda forum kurallarını çiğneyen bir durum var mı? Bildiğim kadarıyla yok.
  • Benim bu konumda sohbet edilecek, yorum yapılacak bir durum var mı? Hayır yok, ticari amaçla açılmış bir konu.
  • Konuda herhangi bir düşünceniz nedir, ne yapmalıyım, fiyat uygun mu gibi bir soru ibaresi var mı? Hayır yok, iş açıklanmış, yapmak isteyen pm atar ve kapanır konu.
Peki neden konu gereksiz yorumlarla meşgul ediliyor?