Konu
Ücretsiz danışmanlık
24-04-2021, 06:00:11
Felix
Selamlar,
Konuya mesleğime neden ''Sosyal medya uzmanı'' yazdığımı ve kendimi tanıtarak başlayacağım.
Öncelikle kullanıcı adımdan da anlasıldıgı üzere, ismim Barış 23 yaşındayım. Üniversite mezunuyum.
Aktif olarak dijital medya ajansında çalışıyorum ve herkesin bildigi gibi forumda instagram keşfet eğitimi (nasıl keşfete çıkarsınız) hizmeti veriyorum. Aktif olarak yaklaşık 9-10 yıldır Twitter ve Instagram +5 yıldır VSCO,Pinterest,Tumblr,Wattpad kullanmaktayım.
Yine bildiğiniz gibi sosyal medya uzmanı bölümü olmadığı için okuyamıyorum. Fakat, her sosyal medyayı uzun süredir kullandığım, Udemy gibi platformlardan eğitimler aldığım için, her sosyal medya uygulamaları için cevap bulamayacağınız soruların cevabını bildiğim için ve hala da eğitimler almaya devam ettiğim için kendimi tecrübeli bir uzman olarak görüyorum. (Cümle uzun olduğu anlatım bozukluğu oldu biraz affola)
Bunlara istinaden, aklınızdaki soruları cevaplamaktan ve size danışmanlık yapmaktan gurur duyacağımı söylemek isterim. Öğrenmek istediklerinizi Konu altına yazmanız herkesin öğrenmesi adına daha iyi olacaktır. Özel sorularınız için PM veya profilimeki Whatsapp numarasından ulaşabilirsiniz ücretsiz bir sekilde yardımcı olacağım.
Bir günde 100+ kişinin yüzlerce sorusunu cevapladım ve çok fazla yoruldum artık ücretsiz yardımcı olamıyorum.
Anlayışınız için teşekkür ederim