Annemin ayağı kırıldı 59 yaşında hastane de ameliyat oldu 2 hafta oldu evde yatıyor bazı belirtiler vardı dün pozitif çıktı astım hastalığı da var babamın da sonucu pozitif çıktı annem öksürüyor hafif nefes alırken zorlanıyor iştahı az ama çok da kötü değil bu yoğun bakıma nasıl karar veriyorlar hastaneye gitmek pek istemiyor evde ilaç kullanması mı mantıklı yoksa yatış mı yapması daha mantıklı?
Annem 5 gündür bu şekilde babam daha iyi ikisi duruyor birde ben yanlarına gitmek istedim ama beni istemediler sana da geçer diye yaşım 40 ...
Bizim düşüncemiz evde olması morali iyi ama öksürmesi ve nefes darlığı yaşaması canımızı sıkıyor hastane de olması daha mı iyi olur olmaz Aklımız durdu önerisi fikri tavsiyesi olan varsa sevinirim...
Çok geçmiş olsın...
Annemle babam Aralık ayında hastalandılar. Annemde yüksek tansyon var. Aynı gün ilaç getirdiler. 3. gün annem kötü dite ambulans çağırdık. geldiler. baktılar ve hastaneye götürmediler. Hastaneye, hiç hali kalmamış olanları aldıklarını söylediler. 1 parça bile olsa mutlaka bir şeyler yesin dediler. yoğun bakımda çay kaşığı kadar yedirdiğinizde öğün yemiş sayılır dediler ki gerisini siz düşünün...
Hastaneye götürmemeleri daha iyi oldu diye düşünüyorum orada tek kalacaktı, muhtemelen görecekleri onun moralini daha da kötületecek ve daha zor geçirecekti. O yüzden çok kötü olmadıkça tavsiyem hastaneye yatırtılmaması, çok kararsız kalırsanız çağırın ambulansı onlar karar versinler son kararı...Geçmiş olsun...