Ya abi inanmazsın, senin o yorumdan sonra kazasız belasız trafikten geçip mahalleye geldim. Mahallenin başından sonuna sürüyorum, arabalara yol veriyorum sollasınlar vs diye. Eve dönerken arkamda kadın sürücüye yol verdim, o da yavaşlayınca bana yol verdi sandım. Ona ayıp olmasın diye hızla şerit değiştirirken (ev karşı şeritte ve şerit bomboş, araba yok bile) değiştirmeye bir Pedal kala kadın kornaya bastı. Aynadan bakıyorum, o tepe aynasından kaşlarını düzeltiyor bir de. O olaydan sonra sinyal için alayım dedim
Cesaretleniyorsun ilk başlarda, benden iyi süren yok tribine gireceksin(ben küçük yerde öğrendiğimden böyle şeyler yaşamadım şükür ama yine de ölümle yüzleştim

) diğer adımda da ama sonra bir bakacaksın ölümle burun burunasın.
Ben şanslıydım ve atlattım ölüm riskini hem de suç sürücünündü ama sonra anladım ki sadece seni ve onu değil her ihtimali düşünmeden sürmeyeceksin. Sakın ola "sürdüm bir şey olmadı" mentalitesine girme. Ben neredeyse her sürüşte ölümle yüzleşiyorum ama manevra yapıp riski sıfırlıyorum bu da tecrübe ve dikkat istiyor; iki tekerin kanunu budur